2015 yılında 55 bin suriyeli bebeğin doğması - omü sözlük
ülkeleri elden gidiyor. bunlar sevişme derdinde. öldüre öldüre tüketemesinler bizi diye düşünüyorlar sanmırım. o zaman iyi.
ateş ile barutun ne durumda olursa olsun yanyana durmayacağının göstergesidir. (bkz: şehirlere bombalar yağardı her gece...)
ne yapsınlar, sevişmesinler mi? sanki kendileri bu halde olmaktan çok memnun. sanki hepsi bizlere platonik aşık da, bundan dolayı mülklerini, işlerini, geçmişlerini terkedip buraya gelmişler. birazcık izan başka bir şey değil.

ayrıca devlet ve sınır anlayışınıza tüküreyim. birileri bir zamanlar bir hudut çizmiş, bu hududun içerisinde kalana farklı, dışarısında kalana farklı muamele ediyorsunuz. acınasısınız. dilerim, bugün suriye halkının düştüğü durumlara biz de düşmeyiz.
sığınmacıların kaldığı kamplarda bebek mamasının cinsel gücü arttırdığı yönünde bir söylenti yayılmış ve çok sayıda erkek de bebek maması tüketmeye başlayınca mama sıkıntısı baş göstermiş. çocuk yapmak için çoluğunun çocuğunun rızkını yiyen çomarları besliyoruz demek oluyor bu.
gun gelecek ulkelerinde savas bitecek ve donduklerinde genc nufus lazim. adamlara zaten katliam yapiliyor onlarda neslin devami icin cogaliyorlar.
nufusumuz çok az olduğu için suriyeli kardeşlerimizin nufusumuza yaptığı katkıdır.

55 bin bebek Türk vatandaşı olacak ama hiçbiri Türkiye\'yi sevmeyecek.sağlıksız bir ortamda , fakirlik içinde büyüyüp mutsuz ve umutsuz olacaklar.
tamam yurtları yuvaları vatanları yok ama bu da fazla. afedersiniz şey gibi ürüyorlar bence geleceğe hazırlık gözünüzü dört açın keşke bizde vakti zamanında bu kadar çoğalsaydık
bu duruma karsi cikan arkadaslardan da ayni performansi bekliyorum neden doguruyor demeyeceksiniz biz daha cok doguralim ki bizden fazla olmasinlar diyeceksiniz.